Ustadi heeft een brede up-to-date kennis in huis van Windows, Linux, UNIX en Mac OS op zowel client- als servergebied, alsmede van VMware- en Hyper-V-omgevingen, wat onmisbaar is bij klanten met een gemengde IT-infrastructuur. Zowel particulieren als ondernemingen is Ustadi graag van dienst; er is geen opdracht of probleem te lastig, en geen klant te klein of te groot!

Ustadi volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet, en kan dan ook gedegen adviseren met betrekking tot de meest uiteenlopende hard- en software en aanvullende diensten, om deze vervolgens snel en correct te implementeren. Daarbij krijgt u desgewenst bij iedere stap en keuze duidelijke uitleg over het waaróm daarvan. Hierbij staan immer een goede prijs-kwaliteitverhouding en persoonlijk contact voorop.

Ustadi ziet zichzelf daarnaast graag als een virtuele assistent: iemand die altijd op afroep beschikbaar is. Dit bespaart niet alleen kosten, maar waarborgt ook continuïteit. Ustadi neemt IT-beheer van u over, waardoor u zich kunt richten op uw kerntaken. U betaalt alleen voor de uren ondersteuning die nodig zijn, en die ondersteuning is er wanneer het nodig is.

Meer weten? Bel of mail gerust voor een gratis adviesgesprek.